Термовентил GIACOMINI прав ф16 комплект

Термовентил GIACOMINI прав ф16 комплект съдържа Термовентил Giacomini за свръзка прав + Термостатична глава Giacomini + Секретен кран Giacomini за свръзка прав + 2 броя Адаптор ф16 GIACOMINI. Произведени от материали с най-високо качество. Те поддържат желаната температура в помещението, като същевременно значително намаляват разхода на топлинна енергия. Монтира се успоредно на радиатора с термоглавата напред.

 • Максимално работно налягане – 10 bar
 • Максимално диференциално налягане – 0,6 bar
 • Тестово налягане – 16 bar
 • Максимална температура на водата – 120ºC
 • Температура на околната среда от -20 до +55°C
 • Гарнитури на холендрите
 • Защита против замръзване
 • Обхват 8 – 32°С
 • Цена:
  58.00 лв.

Сайт на производителя – GIACOMINI S.p.A.

Всички термовентили предлагани от нас са с 2 години гаранция. Осигуряваме доставка и монтаж на избраните от Вас термовентили. Безплатно посещение и консултации за избор на термовентили и радиаторни кранове. При нужда позвънете на 0878 276 889 или изпратете запитване.

За този комплект потребителите купиха още

Алуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOX
Всички радиаториКомплект термовентилиТермокрановеМеханични термоглавиЕлектронни термоглави
Алуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOX
Радиаторни крановеКит комплектиКонзоли за монтажПодови стойкиНагреватели за радиатори

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички комплект термовентили предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки

Термовентил GIACOMINI прав ф16 комплект