Термовентил Honeywell прав комплект ф16

Термовентил Honeywell прав комплект ф16
Термовентил Honeywell прав комплект ф16
Термовентил Honeywell прав комплект ф16

Термовентил Honeywell прав комплект ф16 съдържа термовентил Honeywell за свръзка прав + термостатична глава Honeywell Thera 6  + секретен кран Honeywell за свръзка прав + 2 броя адаптори ф16 Honeywell . Произведени от месинг с най-високо качество.

Приложение

Поддържат комфортна температура в помещението, като същевременно спомагат за икономия на топлинна енергия. Монтира се успоредно на радиатора с термоглавата напред. Секретния кран и термокрана с холендър 1/2” с фабрична гарнитура за присъединяване към отоплителното тяло. За присъединяване към тръба ф16 с алуминиева вложка – 2 бр. адаптори ф16 Honeywell включени в комплекта.

Характеристики

 • Термоглава Honeywell Thera 6 с абсолютна 0 (напълно спрян)
 • Термоглава Honeywell Thera 6 с деление * – 6°C (защита от замръзване)
 • Тестово налягане – 10 bar
 • Максимална температура на водата до 120ºC
 • Температура на околната среда от -20 до +55°C
 • Фабрични гарнитури на холендрите
 • Защита против замръзване
 • Обхват 6 – 28°С
 • Цена:
  65.00 лв.

Сайт на производителя – HoneywellHome Comfort

Всички термовентили предлагани от нас са с 2 години гаранция. Осигуряваме доставка и монтаж на избраните от Вас термовентили. Безплатно посещение и консултации за избор на термовентили и радиаторни кранове. При нужда позвънете на 0878 276 889 или изпратете запитване.

Термовентил Honeywell прав комплект ф16

Термовентил Honeywell прав комплект ф16

Нашата нова серия термостатични вентили и глави е създадена да преобразува начина на употреба, ефективността и надеждността на домашните отоплителни системи. Тя предлага универсалното решение, от което се нуждаят търговци, проектанти и монтажници. Произведен в Европа от компания с над 45 години опит в производството на TRV, тази серия обещава ненадминат стил и инженерно качество.

Гаранция за качество

Всъщност сме толкова уверени в качеството на продуктите си, че им даваме доживотна гаранция*. Но превъзходното качество не е задължително на висока цена. Серията предлага отлична цена за крайните клиенти. С представянето на тази нова и универсална серия направихме и поддържането на склад и специфицирането по-лесни.

Термостатична глава Thera-6

Добър външен вид дълго време. Термостатичната радиаторна глава за универсална употреба Thera-6 е едновременно стилна и здрава. Тя е не само удивително компактна и с красив дизайн, но е и стриктно проектирана и изпитана за издръжливост, което я прави перфектния избор за жилищни отоплителни системи.

Нейният висок рейтинг на точност на контрола означава също, че отговаря на новите стандарти за енергийна ефективност EN 215. Освен изработката за дълготрайност от материали с най-високо качество, радиаторната глава се покрива и от доживотна гаранция.*

 • Модерен, минималистичен и компактен дизайн
 • Първокласен сензор, произведен в Германия
 • Устойчива конструкция, без пожълтяване на пластмасовия корпус
 • Най-добър клас енергийна ефективност (отговаря на ревизирания EN 215).

Серия вентили V2000SX

Серията вентили V2000SX е истински многофункционална, пригодна за поне 90% от радиаторите. Нейната универсалност се подсилва от функцията за двупосочен дебит. С разнообразие от предварителни програми за скорост на потока и покриваща голям набор модели и типове свръзки, V2000SX е идеална за всяка инсталация, от ново строителство до преустройство на стари проекти.

Тестван по-широко от изискванията на приложимите европейски стандарти за качество със здрава пружина, доказан дизайн и двойно уплътнение на Resideo, той е проектиран с оглед за издръжливостта. Нашата увереност в серията V2000SX ни позволява да предложим доживотна гаранция.*

* Експлоатационен животът 10 години (Thera-6) / 15 години (серия V2000) от датата на производство на продукта. Гаранцията е предмет на подробната гаранционна политика и условията за продажба на Resideo.
Термоклапан Honeywell прав комплект f16

Термоклапан Honeywell прав комплект f16

Термовентил Honeywell прав комплект ф16

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

За този термовентил потребителите купиха още

Алуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOX
Всички радиаториКомплект термовентилиТермокрановеМеханични термоглавиЕлектронни термоглави
Алуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOX
Радиаторни крановеКит комплектиКонзоли за монтажПодови стойкиНагреватели за радиатори

Магазин

Всички термовентили предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки

Термовентил Honeywell прав комплект ф16