Термостатична глава Giacomini R470
Термостатична глава Giacomini R470 с течен сензор. Система за бързо свързване CLIP CLAP. Позиции за настройка от * до ☼, съответстващи на температурен диапазон от 8 ÷ 30 ° C. Температурен обхват в комбинация с корпусите на клапаните: 5 ÷ 110 ° C.
Макс. работно налягане в комбинация с корпусите на клапаните: 10 бара. Термостатична глава Giacomini R470 служи за поддържане на постоянна температура в помещението което е монтирана, според зададената степен. Температурните вариации на околната влияят и изменят обема на течността, съдържаща се в сензор вътре в главата. Тази промяна на обема води до движение на вътрешен механизъм с последващо затваряне или отваряне на клапана и следователно с модулация на потока вода, който влиза в радиатора.

Техническа документация

Цена: 14.00 лв.Термостатична глава Giacomini R470 с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.


Магазин

Всички термостатична глави Honeywell предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.


Термостатична глава Giacomini R470

Термостатична глава Giacomini R470

Термостатична глава Giacomini R470