Термовентил аксиален DANFOSS 1/2 Комплект

Термовентил аксиален DANFOSS 1/2 Комплект

Термовентил аксиален DANFOSS 1/2 комплект с термоглава, произведен от материали с най-високо качество на базата на повече от 60-годишен опит. Те поддържат желаната температура в помещението, като същевременно значително намаляват разхода на енергия.

Монтира се успоредно на радиатора с термоглавата настрани. Свързване към тръба 1/2“ или към полипропиленова тръба ф16 с адаптор danfoss.

  • Максимално работно налягане – 10 bar
  • Максимално диференциално налягане – 0,6 bar
  • Тестово налягане – 16 bar
  • Максимална температура на водата – 120ºC
  • Цена:
    52.00 лв.

Dynamic Valve™

С появата на Dynamic Valve™ всички предимства на автоматичното хидравлично балансиране вече са достъпни за всеки, който цели да оптимизира работата на двутръбни отоплителни системи. Възможността за прецизно балансиране и регулиране на радиаторите в двутръбни системи при всякакъв товар е ключът към постигане на по-добра ефективност, намален разход на енергия и по-голяма удовлетвореност на потребителите.

С опростения монтаж, улесненото използване и изключителната си издръжливост иновативният вентил Dynamic Valve™ веднага решава често срещани проблеми като шум от радиаторите, неравномерно разпределение на топлината и големи
загуби на енергия. Един продукт. Едно решение. И дълъг списък от предимства.

Сайт на производителя – GIACOMINI S.p.A.

Всички термовентили предлагани от нас са с 2 години гаранция. Осигуряваме доставка и монтаж на избраните от Вас термовентили. Безплатно посещение и консултации за избор на термовентили и радиаторни кранове. При нужда позвънете на 0878 276 889 или изпратете запитване.

За този комплект потребителите купиха още

Алуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOX
Всички радиаториКомплект термовентилиТермокрановеМеханични термоглавиЕлектронни термоглави
Алуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOX
Радиаторни крановеКит комплектиКонзоли за монтажПодови стойкиНагреватели за радиатори

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички комплект термовентили предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки

Термовентил аксиален DANFOSS 1/2 Комплект