Термовентил DANFOSS ъглов 1/2 комплект

Термовентил DANFOSS ъглов 1/2 комплект

Термовентил DANFOSS ъглов 1/2 комплект с термоглава, произведени от материали с най-високо качество на базата на повече от 60-годишен опит. Те поддържат желаната температура в помещението, като същевременно значително намаляват разхода на енергия.

Монтира се под прав ъгъл на радиатора, като тръбата излиза от стената с термоглавата напред. Свързване към тръба 1/2“ или към полипропиленова тръба ф16 с адаптор danfoss.

Радиаторен вентил и термостат
• Фиксиран дебит
• С абсолютна нула
• Защита против замръзване
• Обхват 8 – 28°С

  • Цена:
    45.00 лв.

Термовентил DANFOSS ъглов 1/2 комплект – Подобреното регулиране на температурата осигурява повишен комфорт за потребителите и намален разход на енергия. Вентилът намалява топлинните загуби и осигурява пълен контрол върху dT на системата, в резултат на което се постига по-висока ефективност на котела или топлофикационния източник. Освен това, в системата циркулира по-малко вода, което позволява да се оптимизират настройките на помпата или дори да се намали размера й.

Сайт на производителя – DANFOSS

Дори когато потребителите променят настройките на радиаторните термостати или настройките на вентилите, те няма да нарушат баланса на системата. Заедно с доказаната издръжливост и качество на термовентил DANFOSS ъглов 1/2 комплект, надеждното функциониране на системата ще повиши удовлетвореността на обитателите и ще намали броя на обажданията за повторни посещения на инсталаторите.

Похабяването на енергия от енергийно неефективни отоплителни системи е основен проблем в целия свят. В рамките на ЕС нуждата от намаляване на енергийните разходи, особено в по-старите жилищни сгради, стана един от главните въпроси в дневния ред на политиците през последните години.

Термовентил DANFOSS ъглов 1/2 комплект

За този комплект потребителите купиха още

Алуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOX
Всички радиаториКомплект термовентилиТермокрановеМеханични термоглавиЕлектронни термоглави
Алуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOX
Радиаторни крановеКит комплектиКонзоли за монтажПодови стойкиНагреватели за радиатори

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички комплект термовентили предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки

Термовентил DANFOSS ъглов 1/2 комплект