Термовентил Giacomini за свръзка аксиаленТермовентил Giacomini за свръзка аксиален R415X042 е  подходящ за всички видове радиатори. Регулира температурата в помещението и осугурява комфорт. Подходящ за монтиране при ограничени пространства където е невъзможно поставянето на термоглава стърчаща напред. Произведен в Италия. Холендър 1/2“ за присъединяване към отоплителното тяло. За присъединяване към тръба ф16 с алуминиева вложка е необхомим Адаптор ф16 GIACOMINI. За нормалната работа на този термостатичен вентил е необходима механична термоглава Giacomini или електронна термостатична глава с подходящ адаптор за монтаж. Гарантира икономия за енергия и по-ниски сметки.

Техническа документация

За повече информация вижте:
Отопление с терморегулиращи вентили

Цена: 17.00 лв.
Термовентил Giacomini за свръзка аксиален с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.


Термовентил Giacomini за свръзка аксиален

Термовентил Giacomini за свръзка аксиален

Термовентил Giacomini за свръзка аксиален