Термовентил Honeywell ъглов за адаптор
Термовентил Honeywell ъглов за адаптор е подходящ за всички видове радиатори. Този термовентил е предназначен за монтаж към тръба с алуминиева вложка ф16 с адаптор Honeywell. Използва се за регулиране на температурата в помещението, допринася за икономия на топлоенергия, поддържа постоянна температура и осигурява комфорт. За нормалната работа на този термостатичен вентил е необходима термоглава, механична Термостатична глава Thera-6. или електронна. Гарантира икономия за енергия и по-ниски сметки.

За повече информация вижте:
Отопление с терморегулиращи вентили

Цена: 15.00 лв.


Термовентил Honeywell ъглов за адаптор с гарантиран произход и качество. Термовентил Honeywell ъглов за адаптор се предлага без адаптор за свръзка. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.


Магазин

Всички термовентили Honeywell предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.


Термовентил Honeywell ъглов за адаптор

Термовентил Honeywell ъглов за адаптор

Термовентил Honeywell ъглов за адаптор