Електронна циркулационна помпа Bisolid AUTO

Клас Интелигентни циркулационни помпи е напълно завършена гама от циркулационни помпи, характеризиращи се с Функция AUTOADAPT (автоматично адаптиране), приспособяваща се към повечето инсталации. Интегрираното управление за диференциално налягане позволява характеристиките на помпата да се настроят според изискванията на съществуващата система. Автоматичен нощен режим (по избор). Дисплей, показващ действителната консумация на енергия във ватове. Мотор, базиран на технологията постоянен магнит/компактен ротор. Този клас помпа е енерго-оптимизирана и А-етикетирана. Енергията с етикет А. характеризира нивото на пестене на енергия на помпата. Системата за класифициране. на енергията има 7 нива, т.е. от А до G. Ниво А е най-доброто. Използването на тази помпа ще намали значително консумацията на енергия и ще подобри управлението на системата, ще намали шума от термостатичните вентили и от другите фитинги.

Пестене на енергия – Автоматичен контрол на диференциалното налягане.
Приспособимост – Подходящ за инсталиране в съществуващи системи.
Нощен режим – Автоматичен нощен режим (по избор).
Комфорт – Ниско ниво на шум при експлоатация.
Безопасност – Вградени електрически и термални защити на помпата.
Удобство – Лесна настройка и експлоатация.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.