Циркулационна помпа Bisolid Delta Plus UE

В едно средно по размер домакинство конвенционалните помпи допринасят за около 10-15% от потреблението на енергия. Употребата на енергоспестяващи помпи WITA спомага за намаление на потреблението с до 80%. В сравнение с конвенционалните помпи, хидравличната мощност е почти една и съща.

Висока ефективност благодарение на ECM технология. Енергоспестяваща помпа предназначена за еднофамилни и двуфамилни, както и многофамилни къщи (до 6 семейства). Минимална енергийна косумация 3 W. Различни режими за управление за следните параметри: delta от p-c (постоянно диференциално налягане) и delta от p-v (променливо диференциално налягане).

Интегрирана защита на мотора.
Помпената глава може да се монтира на почти всеки помпен корпус от по-ранна серия.
Опция „One touch“ позволява да изберете от шест различни режима. Освен четири пропорционални криви на налягане, има три характеристики за контрол на скоростта. Помпите са снабдени с нощна функция. LED дисплеят показва потреблението на енергия, избраният режим на скорост и нощната функция.

Всички циркулационни помпи са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.