Циркулационна помпа Grundfos UPS2

Циркулационна високоефективна помпа от ново поколение за подово отопление, радиаторно отопление, еднотръбни и двутръбни отоплителни системи. С най-ново поколение технологията на двигателя и индекс на енергийна ефективност EEI < 0,23, циркулационната помпа UPS2 е проектирана да отговаря на директивата за енергийна ефективност EuP 2015!

Приложение: Системи с постоянни или променливи дебити където е желателно да се оптимизират настройките на работната точка на помпата. Системи с променлива температура на потока в тръбите.

Цена: 175.00 лв.

Информация

Помпата GRUNDFOS UPS2 позволява постоянно регулиране на производителността на помпата съгласно действителните потребности на системата.
Клемната кутия на UPS2 може да бъде монтирана в различни позиции (при спазване на инструкциите за монтаж и експлоатация).
Изберете настройките, които отговарят на нуждите на Вашата инсталация и сте готови. UPS2 Ви дава възможността да изберете между 4 m, 5 m или 6 m. Прекъсване на захранването не е проблем – помпата помни всички настройки.
Ниска консумация на енергия, сравнена с традиционните циркулаторни помпи. Характеристики и предимства: Минимален шум от вентили и др.
UPS2 разполага с директен достъп до винта за деблокиране.

Технически данни

Диапазон на температурата на течността: 2 .. 95 °C (TF 95)
Работен дебит: 0,2 – 3,4 m³/h
Работен напор: 1,0 – 6,0 m
Максимален напор: 6,1 m
Максимална консумирана енергия: 7 .. 48 W
Клас на защита от външни въздействия (IEC 34-5): IP 44
Изолационен клас (IEC 85): F
Защита: Електронна. Не са необходими допълнителни защити.
Помпен корпус: Чугун EN-JL 1020
Работно колело: Composite, PP
Присъединителен размер на помпата: G 1 1/2″
Монтажна дължина: 180 mm
Присъединителен размер на холендрите: 1″ (не са включени в доставката и могат да бъдат поръчани допълнително).
Максимално системно налягане: max. 1,0 MPa (10 bar)
Захранване и честота: 1 x 230 V, 50 Hz
Брой скорости: 3 автоматични скорости плюс 3 фиксирани скорости.
Нетно тегло: 2,6 kg
Индекс на енергийна ефективност (EEI < 0,23)

Допълнителна информация

Циркулационна помпа GRUNDFOS UPS2

Циркулационна помпа GRUNDFOS UPS2

Всички циркулационни помпи са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Циркулационна помпа Grundfos UPS2

Циркулационна помпа Grundfos UPS2