Циркулационни помпи Grundfos Solar

Гамата SOLAR на Grundfos е просто уникална. Тя е разработена и оптимизирана специално за соларни термични системи съобразно изискванията за дебит/напор и консумация на енергия. Тъй като стандартните циркулационни помпи не предоставят оптимална работа в соларни инсталации. Със соларен продукт от Grundfos вие постигате високоефективна помпена система, както и нашите специализирани знания за приложенията със соларно отопление.

Намаляването на глобалното затопляне и на CO2 емисиите са нашите главни приоритети при разработването на ефективни помпи и помпени решения. Прилагайки значителните си познания за техническите решения на производителите на оригинално оборудване, ние създаваме специализирани соларни решения, които са екологични и включват специалните характеристики и функции, изисквани от соларните отоплителни системи.

Всички циркулационни помпи са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.