Циркулационна помпа Grundfos Alpha 2

Подобрената нова малка циркулационна помпа ALPHA2 предлага ненадмината енергийна ефективност на базата на доказани технологии на Grundfos и е идеалният избор за приложения за отопление, климатизация и охлаждане с долна граница на температурите на изпомпваната течност +2°C. С новата ALPHA2 можете да не се тревожите вече за сложните настройки на помпите. Просто инсталирайте помпата и я оставете на фабричната настройка, AUTOADAPT. Новата ALPHA2 автоматично ще анализира отоплителната система, ще намери оптималната настройка и ще продължи да регулира работата си при промяна на параметрите.

GRUNDFOS извърши нови и много важни промени в конструкцията, които ви позволяват да използвате новата ALPHA2 вече и в приложения за охлаждане с долна граница на температурите на изпомпваната течност +2°C. Това означава, че новата ALPHA2 ще отговори не само на нуждите ви за отопление, но и на до 90% от нуждите ви за климатизация и охлаждане. Новата ALPHA2 с корпус от неръждаема стомана могат също така да се използва в рециркулационни системи за гореща вода за бита. Grundfos поддържа и насърчава строгите законодателни изисквания за ефективност на помпите като част от нашата непрекъсната работа за намаляване на разходите за енергия и повишаване на устойчивостта. Затова с гордост можем да кажем, че новата ALPHA2 подобно на предшествениците си е изпреварила времето си. Законодателството на EuP изисква всички циркулационни помпи да имат индекс на енергийна ефективност (EEI) под 0.23 до 2015 г. Новата ALPHA2 има EEI < = 0,15, което е много над тези общи стандарти и затова е завоювала мястото си в семейството на Grundfos Blueflux® и продуктите с висока енергийна ефективност.
По-добри работни показатели с водеща за пазара ефективност (EEI 0.15) в една по-компактна конструкция.
Индикация на дебита за отстраняване на неизправности и балансиране AUTOADAPT избира най-добрата работнa кривa за ефективност и удобство. Иновативна ел.клема улесняваща достъпа и опростява свързването на помпата. Окомплектована с изолационни кожуси.

GRUNDFOS ALPHA2 е подходяща за:
Системи с постоянен или променлив поток
Системи с една тръба
Системи с две тръби
Подово отопление
Рециркулация на гореща вода
Системи, в които е необходим нощен режим

Всички циркулационни помпи са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.