Циркулационна помпа Grundfos UPS2

Циркулационна високоефективна помпа от ново поколение за подово отопление, радиаторно отопление, еднотръбни и двутръбни отоплителни системи. С най-ново поколение технологията на двигателя и индекс на енергийна ефективност EEI < 0,23, циркулационната помпа UPS2 е проектирана да отговаря на директивата за енергийна ефективност EuP 2015!

Приложение: Системи с постоянни или променливи дебити където е желателно да се оптимизират настройките на работната точка на помпата. Системи с променлива температура на потока в тръбите.

Помпата GRUNDFOS UPS2 позволява постоянно регулиране на производителността на помпата съгласно действителните потребности на системата.
Клемната кутия на UPS2 може да бъде монтирана в различни позиции (при спазване на инструкциите за монтаж и експлоатация).
Изберете настройките, които отговарят на нуждите на Вашата инсталация и сте готови. UPS2 Ви дава възможността да изберете между 4 m, 5 m или 6 m. Прекъсване на захранването не е проблем – помпата помни всички настройки.
Ниска консумация на енергия, сравнена с традиционните циркулаторни помпи. Характеристики и предимства: Минимален шум от вентили и др.
UPS2 разполага с директен достъп до винта за деблокиране.

Всички циркулационни помпи са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.