Пелетен котел ARTEL CALDAIA COMPACT 15

Пелетен котел ARTEL CALDAIA COMPACT 15
Пелетен котел ARTEL CALDAIA COMPACT 15

Пелетен котел ARTEL CALDAIA COMPACT 15

Пелетен котел ARTEL CALDAIA COMPACT 15 – произведен в Италия, автоматично запалване, модулиране и поддържане на желаната температура. Мощности от 15 kW. Вграден бункер за пелети с вместимост от 42 килограма. Максимална автономия и максимална ефективност на работа до 60 часа с едно зареждане. Разход на пелети – от 1.07 до 3.1 на час.

  • Топлоотдаване – от 5,24 до 15,19 kW
  • Топлинна мощност водна риза – от 4,6 до 13,8 kW

Цена: 6 400.00 лв.

Пелетен котел CALDAIA COMPACT 15 с голяма обменна повърхност за отлично топлоотдаване на водата. Широко и обемно чекмедже за пепел осигуряващо по-дълъг период на почистване. Вграден разширителен съд отговарящ за мощността на котела. Електронен дисплей за контрол и настройка на стайната температура, както и регулиране температурата на водата. Седмично програмиране на запалване и поддържане на температурата. Чугунена горелка гарантираща дълъг експлоатационен живот, максимална мощност и оптимален поток на кислород за горенето. Лост за почистване на домоотводните тръби. Преграда за отвеждане на саждите от топлообменните тръби.

Пелетен котел ARTEL CALDAIA COMPACT 15

Пелетен котел ARTEL CALDAIA COMPACT 15

Пелетен котел ARTEL CALDAIA COMPACT с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.