Интернет стаен термостат EvoSmart™ WT-20

Интернет стаен термостат EvoSmart™ WT-20
Интернет стаен термостат HYSEN 09RF WIFI Интернет стаен термостат HYSEN 09RF WIFI
Интернет стаен термостат HYSEN 09RF WIFI Интернет стаен термостат HYSEN 09RF WIFI

Интернет стаен термостат EvoSmart™ WT-20, безжичен стаен термостат от ново поколение. Термостатът има възможност за връзка към  интернет, за да можете да контролирате отоплителната система от където и да е с приложението Smart Life. Отдалечено преглеждайте и променяйте настройките на отоплителната система.

Разнообразни опции за програмиране, които отговарят на всеки начин на живот.

  • Функция за интелигентно местоположение
  • Задаване режим според външна температура и промени в метеорологичните условия
  • Програмиране – графикът на програмата за всеки ден, 4 периода
  • Гласов контрол с Alexa, Google Assistant, Tmall Genie
  • Калибриране на температурния сензор + 10 C°/- 10 C°
  • Защита от замръзване | Заключване за деца
  • Получавате автоматични обновявания.
  • Безплатното приложение достъпно за Apple® iPhone® и iPad устройства в  i Tunes® или в Google Play® за всички устройства на Android™.
  • Цена:
    Изчерпана наличност

Мобилно проложение – лесна настройка и свързване за 20 секунди

Интернет стаен термостат EvoSmart™ WT-20

Home Assistant

За повече опции може да използвате програмиране с Home Assistant. Най-лесният начин да добавите това към вашата инсталация на Home Assistant е да използвате HACS и да добавите това хранилище като персонализирано хранилище. Поддръжка на Home Assistant за Broadlink термостатни контролери. Дискусия за модула (и предходния broadlinkHysen.py module) може да бъде намерена на community.home-assistant.io.

Осигуряваме професионална и компетентна помощ за монтаж, свързване, инсталиране и настройка.

Осигуряваме експресен монтаж за София и близките райони.

Гаранция 24 месеца | Безплатна доставка за София

Интернет стаен термостат EvoSmart™ WT-20 е съвместим с котли, които имат способността да получават нормални сигнали вкл./изкл.

Нормално отворен контакт (NO) и нормално затворен контакт (NC). EvoSmart™ WT-20 може да се използва от неограничен брой потребители.

Подобрете още повече комфорта в дома си с Amazon Echo. WI-FI термостат EvoSmart™ WT-20 работи в идеална хармония с облачната гласова услуга Alexa, така че можете лесно да настройвате температурата или да увеличавате или намалявате градусите на отоплението с помощта на гласови команди.

Интернет стаен термостат EvoSmart™ WT-20

Монтаж на стена или свободно стояща стойка.

За разлика от повечето интернет стайни термостати, EvoSmart™ WT-20 е с монтиран в приемника WI-FI модул захранван от постоянно напрежение 220V. Това позволява интернет термостата EvoSmart™ WT-20 да работи в режим WI-FI дори на батерии.

Интернет стаен термостат EvoSmart™ WT-20

Интернет стаен термостат EvoSmart™ WT-20

Препоръчани продукти

Алуминиеви радиатори Лири за баня Термовентили Стайни термостати Котли
Алуминиеви радиатори Лири за баня Термовентили Стайни термостати - жични, безжични, интернет Котли
Пелетни камини Окомплектовка за радиатори Окомплектовка за отопление Нагреватели за радиатори и лири Системи за управление и контрол
Пелетни камини с водна риза Окомплектовка за радиатори Окомплектовка за отопление Нагреватели за радиатори и лири Системи за управление и контрол

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

Магазин

WI-FI термостат EvoSmart™ WT-20 предлаган на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки

Интернет стаен термостат EvoSmart™ WT-20