Интернет стаен термостат Finder Bliss WiFi

Интернет стаен термостат Finder Bliss WiFi
Интернет стаен термостат Finder Bliss WiFi Интернет стаен термостат Finder Bliss WiFi
Интернет стаен термостат Finder Bliss WiFi Интернет стаен термостат Finder Bliss WiFi

Интернет стаен термостат Finder Bliss WiFi Вашият дом с вашият климат възможно с Finder Bliss WiFi идеалното устройство за комфортно регулиране и контрол на температурата във Вашия дом. Гамата Finder BLISS включва стилен, стаен термостат и Wi-Fi хроно-термостат. Проектиран да предложат най-доброто регулиране и контрол на температурата във Вашия дом.

Интернет стаен термостат Finder Bliss WiFi

Изчерпана наличност

ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ на интернет стаен термостат Finder Bliss WiFi с Android / IOS APP приложение за смартфон

С Интернет контролиран термостат Finder Bliss WiFi можете да зададете температура за цялата седмица, лесно и бързо, като проверявате и променяте настройките си по всяко време, и от всякъде. Можете да управлявате хронотермостата Finder BLISS Wi-Fi лесно и интуитивно с Вашия смартфон чрез приложение за Android / IOS. Няма нужда да се тревожите повече, за това, каква е температурата, когато се приберате вкъщи, или ако сте забравили да изключите отоплението. Когато излизате навън с Finder BLISS Wi-IFi винаги можете да държите температурата напълно под контрол, където и да сте, като съчетавате комфорт и пестене на енергия.

Интернет стаен термостат Finder Bliss WiFi с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.