Циркулационна помпа Grundfos Alpha 2L

Циркулационна помпа от ново поколение за подово отопление, радиаторно отопление, еднотръбни и двутръбни системи. За системи с постоянни или променливи дебити където е желателно да се оптимизират настройките на работната точка на помпата. системи с променлива температура на потока в тръбите. GRUNDFOS ALPHA 2L обединява двигател с ротор с постоянни магнити и контрол по диференциално налягане, позволявайки постоянно регулиране на производителността на помпата съгласно действителните потребности на системата. GRUNDFOS ALPHA 2L притежава лесен за работа контролен панел, монтиран фронтално върху помпата.

Таблото за управление може да бъде завъртано на стъпки от по 90 градуса. Светлинен индикатор „POWER ON“. Седем светлинни индикатора за настройките на помпата. Бутон за избиране на настройки на помпата. Ниска консумация на енергия сравнена с традиционните циркулационнни помпи. GRUNDFOS ALPHA2L е от енергиен клас А.

Всички циркулационни помпи са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.