Циркулационна помпа Wilo Star STG

    Циркулационна помпа Wilo Star STG с мокър ротор с резбово присъединяване. Предварителен избор на скорост за адаптиране на мощността. Специална хидравлика за използване в соларни и геотермични инсталации. Захват за ключ върху корпуса на помпата. Корпус с катафорезно покритие (KTL) срещу корозия при образуване на кондензат. Допустим температурен диапазон ‐-10 °C до +110 °C, в кратковременен режим (2 h) +120 °C. Ел. захранване 1~230 V, 50 Hz. Степен на защита IP44. Резбово присъединяване Rp ½, Rp 1 и Rp 1. Макс. работно налягане 10 bar. Корпус на помпата от сив чугун с катафорезно покритие. Работно колело от полипропилен, усилен със стъкловлакна. Вал от неръждаема стомана с плъзгащи се лагери от графит, импрегнирани с метал. Степенно превключване на скоростите. Избор на скорост: 3 степени на скорост.

    Захват за ключ на корпуса на помпата (само при присъед. размери DN 25/DN 30)
    Възможен вход за кабела от двете страни
    Бърза връзка с пружинни клеми
    Устойчив на блокиране мотор

    Комплект на доставката:
    Помпа
    Уплътнение
    Инструкция за монтаж и експлоатация
    Холендри
    Уравнители
    Топлоизолационни обвивки

    Всички циркулационни помпи са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

    Магазин

    Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.