UPS инвертор НПЗ 450W

UPS ИНВЕРТОР НПЗ 450W с вход за допълнителен акумулатор 12V (12-150Ah). НПЗ-450W има вграден зумер и изход ALARM за изнесен зумер или дайлер, сигнализация за работа без мрежово захранване, преминаване към енергоспестяващ режим и при самоизключване. Чиста синусоида.

Предимства

Оптимизира консумацията от акумулатора и го защитава от презареждане, като удължава както времето на работа така и живота на акумулатора! НПЗ-450W подава и алармиращи сигнали при разреждане на акумулатора. Без вграден акумулатор !!!

Цена: 430.00 лв.

UPS инвертор НПЗ 450W е проектиран за работа в закрити помещения при нормални условия (0-45C, нормално атмосферно налягане, относителна влажност на въздуха 85% RH).

НПЗ-450W е предназначен за временно захранване в аварийни ситуации на консуматори и устройства с мощност до 450 W, работещи с напрежение 220V 50Hz. Характерни примери за приложение са циркулационни помпи, автоматика за парно отополение, аварийно осветление (вкл. луминисцентно и икономично осветление), вентилатори и други. Това се налага при спиране за известно време на подаването на електрозахранването в мрежата или в сгради без мрежово напрежение.

Всички UPS Инвертори са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.