UPS инвертор INTIEL 150W

UPS инвертор INTIEL 150W
UPS инвертор INTIEL 150W

UPS инвертор INTIEL 150W – чиста синусoида

Без вграден акумулатор !!! 

Предназначен за резервиране за дълъг период от време на циркулационните помпи при отпадане на конвенционалното им мрежово захранване. UPS инвертор INTIEL 150W е подходящ и за захранване на газови котли и газови бойлери, според необходимата мощност.

Захранването се осъществява чрез автоматично превключване на захранването на уреда между мрежово захранване ~220V / 50 Hz и автономно захранване ~220V / 50 Hz получено от акумулаторна батерия 12V, която се явява външен източник на енергия за UPS инвертор INTIEL 150W.

Цена: 330.00 лв.

Голяма част от фамилните къщи, както и малките и средни обекти отоплявани чрез инсталации с котли, камини и др. за циркулацията на водата се използват циркулационни помпи. Съществен недостатък на такива системи е зависимостта от електрическата енергия. Често срещано явление особено през зимните месеци е отпадане на електрическото захранване в цели райони.

Ако мощността на захранвания уред е по голяма е желателно да се използва външна батерия която ще осигури резервно захранване за по дълъг период от време. Например ако захранваната мощност е 150W и капацитета на външната батерия е 100 Ah, при отпадане на мрежовото захранване, UPS инвертор INTIEL 150W ще осигури захранващо напрежение в продължение на 10 – 12 часа.

UPS инвертор INTIEL 150W е окомплектован със захранващ кабел и клеми за външен акумулатор.
UPS инвертор INTIEL 150W

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.