Бойлери

Предлагаме бойлери на ЕЛДОМ. Различни модели и обем според Вашите нужди. Електрически емайлирани бойлери за стена от 30 до 200 литра. Електрически емайлирани бойлери стоящи от 150 до 300 литра. Бойлери за мивка и проточни бойлери. Неръждаеми бойлери. Бойлери с топлообменници, както и термопомпени бойлери. Всички модели са със съответният сертификат за качество и гаранция. Осигуряваме безплатна доставка за района на София. Предлагаме монтаж и изнасяне на старият бойлер.

Електрически бойлери

Бойлери за алтернативна енергия

Термопомпени бойлери

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Бойлери

Бойлери

Бойлери