Бойлер 30 емайлиран вертикален WV03039

Бойлер 30 емайлиран вертикален WV03039
Бойлер 30 емайлиран вертикален WV03039
ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ, СИГУРЕН, С ДЪЛЪГ ЖИВОТ

  • Aноден тестер за отчитане работата на катодната защита
  • ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ – топлоизолация с дебелина над 33 mm от ново поколение полиуретанова система Closed-cells от групата на HFO (хидрофлуороолифините). Тя гарантира минимални топлинни загуби и пести средства
  • С ДЪЛЪГ ЖИВОТ – водосъдържател с покритие от износоустойчив циркониев емайл и магнезиев протектора с голяма площ за оптимална защита от корозия за целия обем
  • СИГУРЕН – с уникална шест степенна защита
  • Температурен индикатор – отчита температурата на загряване на водата
  • Комбиниран метален вентил – съвместява функциите на балансен, възвратен и диференциален клапан
  • Специфичен елипсовиден фланец – със специална конструкция, гарантираща Вашата сигурност
  • Електрически тръбен нагревател – проектиран и произведен от ЕЛДОМИНВЕСТ по технология от последно поколение.

EAN код: 3800035700497

Технически данни на бойлер 30 емайлиран вертикален WV03039

[table id=412 /]

Бойлер 30 емайлиран вертикален WV03039 с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички електрически бойлери предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.