Аварийно ВиК – вик авария

В забързаното ежедневие разполагаме със все по-малко свободно време и когато се появи неочакван проблем или авария обърква всичките Ви планове. Ние от elkom-express.bg решаваме всеки проблем толкова бързо, че ще забравите, че някога е имало такъв.

Ако имате авария и теч вкъщи или в офиса, вик авария – не можете да се справите сами, просто ни потърсете и ние ще изпратим екип, които ще Ви консултира, предложи варианти за ремонта и решаване на проблема, представи офета за необходимите материали, цена за труд, и след Ваше съгласие ще извърши ремонта качествено и на разумна цена.

Няма да се наложи цял ден да чакате майстор ! Ние ще бъдем на Вашият адрес точно в уговореното време.

Няма да се наложи да викате няколко фирми или майстори ! Ще получите точните техници, които са Ви необходим, като гарантираме, че те ще бъдат компетентни, ефективни и приятелски настроени. Приветливи консултанти на Елком Експрес ЕООД ще отговорят на всяко Ваше питане и ще Ви предложат подходящото решение за проблема, на добрата цена.

Няма да има какво да чистите след нас ! След като качествено и бързо си свършим работата, ще оставят дома или офиса Ви толкова чист, колкото е бил при посещението ни.

Вече знаете към кого да се обърнете, ако сте в София и района и имате нужда от високо качествени услуги. Ние предлагаме знания, опит и техническо оборудване, необходими за изпълнение на всички видове водопроводни и канализационни услуги, за които гарантираме ! На Ваше разположение е дежурен екип за аварийни ремонти, готови да реагират веднага. Работим без почивен ден и по празници. Потърсете услугите на Елком Експрес ЕООД, уверете се в качеството на нашите майстори и не забравяйте да ни препоръчате на познати и приятели.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.