Изграждане на водопровод

Изграждане на водопровод

Изграждане на водопровод в апартементи, къщи и новостроящи се сгради. Изградените от нас водопроводни инсталации отговарят на всички европейски норми за качество и безопасност. Водопровод по изисквания на клиента или по предварителен проект. Нови технологии за водопровод и качествени материали.

Професионално изпълнение и спазване на обявените срокове с високо качество на изпълнение. Дългогодишния опит и професионални инструменти, гарантират качеството, бързината на изграждане и дългия живот на изградените от нас водопроводни инсталации. Работим само със серифицирани материали и продукти, доказали качеството си с годините.

Изграждане на водопровод

Изграждане на водопровод

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване за изграждане на водопровод напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.