Изграждане на канализация

Предлагаме изграждане на вътрешна и външна канализация на апартаменти, къщи, вили, промишлени предприятия и други. Осигуряване доставка и монтаж на висококачествении материали, тръби и фитинги. Наш екип от къртачи ще се погрижи за необходимите къртачни услуги, събитане, изнасяне и извозване на отпадаците.

Разполагане с необходимата техника за изкопни работи, багер, бобкат, транбовачни машини, необходими за зариване на изкопаните канали и трамбоване на терена. Изграждаме отводнителни, ревизионни и водомерни шахти. За повече подробности и индивидуална оферта с включени материали и труд, се свържете с наш представител.

Изграждане на канализация

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Изграждане на канализация

Изграждане на канализация