Цени за водопровод и канализация

Цени за водопровод и канализация

Посочените цени за водопровод и канализация са примерни и подлежат на промяна в зависимост от сложността на изпълнението, мястото на монтаж и състоянието на инсталацията. Ние работим в полиетиленови, полипропиленови, медни, неръждаеми и поциконовани тръби за водопровод. Прилагаме най-новите технологии за водопровод с високо качество и доживотна гаранция. Изграждане и ремонт на водопровода с прес фитинги висококачествени тръби с алуминиева вложка и термична изолация. Цените не включват необходимите материали. За представяне на оферта с точна цена за труд и материали се свържете с нас за безплатен оглед. Изпратете запитване или позвънете – 0878 276 889

Включва прокопаване на канали и полагане на тръби, фиксиране и укрепване на тръбите, монтаж на преходи за стенни батерии, кранове за стоящи батерии, миялни, перални и др.

Включва прокопаване на канали и полагане на тръби, фиксиране и укрепване на тръбите, монтаж на преходи и кранове за тоалетни, перални, миялни и др.

Включва прокопаване на канали и полагане на тръби, фиксиране и укрепване на тръбите, монтаж на сифони и преходи за мивки, тоалетни, бидета, перални, миялни и др.

Включва прокопаване на канали и полагане на тръби, фиксиране и укрепване на тръбите, монтаж на сифони и преходи за мивки, тоалетни, бидета, перални, миялни и др.

Нови технологии за изграждане и ремонт на водопроводни инсталации. Високо качество и доживотна гаранция. Изграждане с прес фитинги и тръби с алуминиева вложка. 

Цени за водопровод и канализация

Цени за водопровод и канализация

Аварийни ремонти

Разполагаме с екип за аварийни ремонти на водопровод и канализация на разположение 24 часа без почивен ден. Пристигане до 30 мин. в района на София. Безплатна доставка на  необходими материали в района на София. Актуални цени за водопровод и канализация. Осигуряваме 5 години пълна гаранция на материалите и монтажа извършени от нас. Посещението на наш техник и представянето на оферта е безплатно.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване за цени за водопровод и канализация напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.