Електрически конвектори

Електрически конвектори за отопление с механично или електронно управление. Възможност за управление през WIFI. Избор на мощности от 500 до 3000 W. Монтаж на стена или с крачета стоящи на пода. Безплатна доставка и осигурен монтаж. Гаранционно и след гаранционно обслужване.

Конвектори Bosch 4000

Безпроблемно и удобно: Висококачествените електрически конвектори Bosch Ви помагат лесно да осигурите вкъщи приятна топлина с натискане на един бутон.

  • Предлагат се варианти с различни отоплителни мощности (500 – 2500 W)
  • Лесен за обслужване
  • Може да настроите на желаната от Вас температура между 12 и 28 °C. Допълнителна защита от замръзване при 7 °C
  • Ако температурата в помещението бързо се понижава, например поради отворен прозорец, уредът автоматично се изключва.
Конвектори ЕЛДОМ

ИНТЕЛИТЕНТНО ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ с елегантен 1.8″ цветен TFT дисплей

  • Позволява Wi-Fi управление на всички важни функции на конвектора от всяка точка на света през Вашето мобилно устройство
  • СЕДМИЧЕН ПРОГРАМАТОР програмирате режима на работа неограничено напред във времето, по дни и часове, с различна температура според Вашият индивидуален режим или според нискотарифните часови пояси
  • РЕЖИМ „СЪН“ – След активирането му този режим плавно ще понижи настроената температурата в рамките на 2 часа и автоматично ще се възстанови след още 5 часа. Този режим на конвектора осигурява още една възможност за икономия на електроенергия, без да ви остави на студено
Електрически конвектори

Стенени конвектори ЕЛДОМ с WIFI

Електрически конвектори

Стенени конвектори ЕЛДОМ GALANT

Електрически конвектори

Стенени конвектори ЕЛДОМ GALANT с WIFI

Стенени конвектори ЕЛДОМ GANANT

Конвектори BOSCH

Всички електрически конвектори са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

Магазин

Всички конвектори предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Електрически конвектори