Електрически конвектори

Електрически конвектори за отопление с механично или електронно управление. Възможност за управление през WIFI. Избор на мощности от 500 до 3000 W. Монтаж на стена или с крачета стоящи на пода. Безплатна доставка и осигурен монтаж. Гаранционно и след гаранционно обслужване.

Електрическите конвектори са отоплителни устройства, които използват конвекция за предаване на топлината във въздуха на помещението. Те обикновено са мобилни, лесни за инсталиране и предоставят индивидуален контрол върху отоплението в стаята. Ето някои основни характеристики и функции на електрическите конвектори:

  • Конвекция: Електрическите конвектори функционират чрез подаване на студен въздух от околната среда през отворите в долната част на устройството. Този въздух се затопля от електрическия нагревател вътре в устройството и след това се отделя в стаята чрез отворите в горната част.
  • Мобилност: Повечето електрически конвектори са мобилни и лесни за пренасяне от едно помещение в друго. Това позволява гъвкавост при използване и поставяне на отоплителното устройство там, където е необходимо.
  • Термостат и Регулиране на Топлината: Много модели разполагат с вграден термостат, който регулира температурата в помещението. Потребителите могат да настройват желаната температура и да контролират интензивността на отоплението.
  • Таймери и Програмиране: Някои електрически конвектори са оборудвани с таймери и функции за програмиране, които позволяват автоматично включване и изключване на отоплителното устройство в определени периоди от време.
  • Безопасност: Мнозинството електрически конвектори са снабдени с функции за безопасност, като например защита от прегряване и автоматично изключване при определени ситуации.
  • Енергийна Ефективност: Някои модели са проектирани с фокус върху енергийната ефективност и могат да бъдат използвани като допълнителни отоплителни източници в помещенията.
  • Икономичен Избор: Електрическите конвектори обикновено са по-икономичен избор, особено ако не е необходима централна отоплителна система за цялата сграда.

Важно е да се обърне внимание на мощността на устройството и размера на помещението, в което ще се използва, за да се гарантира ефективността му в отоплението.

Електрически конвектори

Всички електрически конвектори са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

Магазин

Всички конвектори предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Електрически конвектори