Електрически конвектори Елдом wi-fi: електронно управлениеЕлектрически конвектори Елдом wi-fi: електронно управление

Електрически конвектори Елдом wi-fi: електронно управление – СУПЕР ИКОНОМИЧНИ – спестяват енергия и пари, защото са с 39% енергийна ефективност. WiFi  модул  NRM-W3. Позволява Wi-Fi управление на всички важни функции на конвектора от всяка точка на света през Вашето мобилно устройство. Дава Ви постоянна и актуална информация за състоянието на вашия конвектор, визуализирайки всички важни параметри измервани от контролерите. Иновационно ИНТЕЛИТЕНТНО ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ с елегантен 1.8″ цветен TFT дисплей. 

СЕДМИЧЕН ПРОГРАМАТОР

Програмирате режима на работа неограничено напред във времето, по дни и часове, с различна температура според Вашият индивидуален режим или според нискотарифните часови пояси. Функция „ОТВОРЕН ПРОЗОРЕЦ“ – функция за разпознаване на отворен прозорец или врата, която временно изключва нагревателя и спестява значителен разход на електроенергия. САМОРЕГУЛИРАНЕ НА МОЩНОСТТА – при наближаване на програмираната от Вас температура, контролерът плавно намалява мощността на нагревателите с цел спестяване на електроенергия.

Електрически конвектори Елдом wi-fi: електронно управлениеМодел1500W2000W
Модел с електронен
терморегулатор и WiFi
1,52
Отопляема площ [m²]12 - 1816 - 22
Отопляем обем [m³]30 - 4540 - 55
Височина [mm]434434
Ширина [mm]8161016
Дълбочина [mm]5959
Тегло [kg]79
Цена с ДДС289,00 лв.309,00 лв.

Електрически конвектори Елдом wi-fi: електронно управление


Електрически конвектори Елдом wi-fi: електронно управление с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване за електрически конвектори Елдом wi-fi напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.


Магазин

Всички електрически конвектори Елдомпредлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.


Електрически конвектори Елдом wi-fi: електронно управление

Електрически конвектори Елдом wi-fi: електронно управление

Електрически конвектори Елдом wi-fi: електронно управление