Монтаж на абсорбатори и аспиратори

Монтаж на абсорбатори и аспиратори

Монтаж на абсорбатори и аспиратори. При монтажа на абсорбатори има доста специфични моменти, които изискват специализирани знания и умения за правилното им изпълнение. Нашите електротехници са монтирали огромно количество абсорбатори и винаги могат да Ви дадат професионален съвет за експлоатацията и поддръжката им. Абсорбаторите или аспиратори, както са известни, са електрически уреди, които се монтират основно над печка или котлони и „всмукват” миризмите от готвенето, отвеждайки ги във вентилационните тръби или комини. Абсорбаторите разполагат с електромотор, чрез който се извършва това действие.

Преди монтажа

Преди изпълнението на същинския монтаж на абсорбатори и аспиратори е необходимо да се извършат няколко предварителни дейности. В комина или другото извеждащо тяло, трябва да се направи отвор, който да свързва абсорбатора с външната среда. След като се изкърпи и измаже този отвор, се преминава към монтажа на самия абсорбатор, който се свързва с направения изход, както и с електрозахранването. Необходимо е аспираторът да бъде нивелиран, за да се гарантира неговата безпроблемна работа. С това приключва процедурата по монтаж на абсорбатор. Ние изпълняваме всички етапи от процеса изключително професионално и отговорно и Ви гарантираме, че ще се сдобиете с отлично функциониращ абсорбатор в най-кратки срокове.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване за монтаж на абсорбатори и аспиратори напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.