Монтаж на автоматични предпазители

Монтаж на автоматични предпазители. Основната функция на автоматичните предпазители в една ел инсталация е да предпазват проводници и уреди от термично претоварване и къси съединения. С помощта на висококвалифицираните ел техници на elkom-express.bg и модерните им уреди, монтажът на подобни предпазители е изключително лесен. Наред с монтаж на автоматични предпазители, работните ни екипи се отзовават на поръчки за ремонт и поставяне на автоматични прекъсвачи, дефектнотокови защити и защити от пренапрежение.

Монтаж на автоматични предпазители

Дълги години в електричеството се използваха предпазители със стопяена жичка. В съвременните изисквания е залегнало използването на автоматичните предпазители, а електротехниците на elkom-express.bg ще се погрижи за монтирането им във вашия дом. Електротехниците на компанията са на денонощно разположение за всички настоящи и бъдещи клиенти. Обикновено, те работят в рамките на град София и околните райони. Материалите, с които работим, са покрили всички изисквания и са придобили необходимите сертификати за качество.

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване за монтаж на автоматични предпазители напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.