Монтаж на бойлери

Монтаж на бойлери

Професионален монтаж на бойлери. Нашите техници могат да се справят с монтажа на всеки бойлер, независимо от обема и местоположението му. Бойлерът ще бъде свързан към електрическата и водопроводната инсталация на дома Ви изключително професионално, като се спазват най-високите изисквания за безопасност.

Към бойлера, като един доста опасен уред, трябва да се подхожда внимателно и затова е задължително монтажът му да се извършва от професионални техници, в противен случай е възможна доста сериозна авария и дори нещастен случай. Доверете ни се, за да сте спокойни всеки път, когато включите Вашия бойлер, че той ще работи безпроблемно.

Цените за монтаж на бойлер са от 60.00 до 120.00 лв. в зависимост от модела на бойлера, неговата мощност, обем и местоположение. Цената на монтажа ще Ви бъде съобщена след оглед на мястото за монтаж и за нея ще Ви бъде издадена коректна фактура и касов бон.

Ние гарантираме, че ще получите само и единствено качествено обслужване от всички наши служители. Ако имате стар бойлер, който трябва да се демонтира, за да се освободи място за новия, отново се обърнете към нас.

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.