Монтаж на електромери

Монтаж на електромери

Електромерът е важна част от ел системата, независимо дали става въпрос за жилище, офис, търговски обект, вила, индустриално предприятие. Чрез електромера се отчита потребената електроенергия, която следва да се заплати от потребителя. Електромерите у нас работят главно с монофазен и трифазен ток.

От правилния монтаж на електромера зависи и неговото бъдещо отчитане. Един електромер трябва да може коректно да отчита различните тарифи- „дневна”- „нощна” и автоматично да сменя тарифата, когато настъпи съответния час от денонощието.

Оставете в ръцете на нашите електротехници монтажът на електромера Ви, за да сте сигурни, че той ще отчита само и единствено това, което Вие сте консумирали като електроенергия.

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.