Монтаж на контактори

Нашите електротехници извършват монтажи на контактори и моторни пускатели. Това е доста трудоемка дейност, с която могат да се справят само добре обучени кадри, каквито са нашите служители. Чрез контакторите и пускателите се осигурява защита на основната ел. верига в ел. инсталацията.

Те се използват за ръчно включване на двигатели и чрез тях се предпазват моторите от късо съединение и претоварване. Монтажът на контактори е отговорна задача и изисква дългогодишен опит в тази сфера. Сложният им механизъм на действие предполага голяма отговорност при извършването на техния монтаж.

Фирма elkom-express.bg Ви гарантира, че в наши ръце монтажът на контактори и моторни пускатели ще се извърши по професионален и сигурен начин, съблюдавайки всички правила за безопасност и защити.

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.