Монтаж на перални миялни печки

Монтаж на перални миялни печки. Искате да си закупите нова пералня или съдомиялна машина и не можете да я включите към електрическата мрежа и ВиК системата? Или не можете да си изберете марка и модел и искате мнение от специалист? Потърсете elkom-express.bg и ние ще се отзовем моментално.

Предлагаме

безплатна консултация и транспорт на закупените от вас електроуреди до дома Ви. Ще пригодим Вашата ВиК инсталация за включване на новия уред и ще му осигурим захранване от електрическата мрежа. Дори ще изхвърлим старият и непотребен уред! След монтажа нашите техници ще тестват уреда пред вас. Екипите извършващи монтажните дейности са комбинирани от електро и ВиК техници, което ви спазва условията на производителя за монтажа и така Ви осигурява валидността на гаранционната карта. Новите уреди ще бъдат заземени или занулени според типа на вашата ел.инсталация, а уредите проверени за токови отечки.

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване за монтаж на перални миялни печки напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.