Монтаж на осветителни тела и прожектори

Монтаж на осветителни тела и прожектори

Всеки дом, офис или магазин е съпътстван от осветителни тела. Предлагаме Ви монтажни и ремонтни услуги на осветителни тела, независимо от вида и модела им. Монтирали сме осветлението в дискотеки, барове, зали и сцени. Нашите електротехници монтират и LED осветление, което е най-новото в света на светлините.

Ако имате нужда от поставянето на осветително тяло, демонтаж, смяна на местоположението или просто съвет, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите електротехници ще се справят с всяка задача, която им поставите и професионално ще монтират осветителните тела, които им възложите на мястото, където им посочите.

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.