Откриване и отстраняване на аварии

Откриване и отстраняване на аварии

Откриване и отстраняване на аварии, къси съединения и токови удари в ел. инсталацията представлява може би най-опасният процес от цялата гама електроуслуги. Това е ел.услуга извършвана от опитни и квалифицирани електротехници. Рискът от късо съединение, особено при бури и опасни метеорологични условия винаги съществува, но благодарение на намесата на дежурните ни техници, проблемите ви ще бъдат разрешени. Ние сме на ваше разположение и ако откриете или имате съмнения за отечка на ток – ситуация, в която се получава частично късо съединение в мрежата.

Предлагаме

Екипите ни от професионални електротехници са на разположение за отстраняване на проблеми от подобен род в битовата техника, осветителни тела, ключове и контакти, захранващи линии, ел.табла, бойлери, електроуреди и др. Преди време късите съединения се откриваха „на око” от електротехниците. С помощта на съвременните технологии и машини на фирмата, този процес отнема значително по-малко време, а в същото време е значително по-надежден. При поява на късо съединение в електрическата верига е желателно клиентът да сигнализира на денонощните телефони на фирмата.

Експресни ремонти

Работните ни екипи ще пристигнат до вашето населено място в рамките на 30 минути за град София и ще локализират ситуацията. Отличното качество на работа от ел. техниците на elkom-express.bg гарантира безопасността и дълготрайното използване на ел. инсталацията или съответната част от нея. Мястото, на което е възникнало късо съединение, се обезопасява и по този начин се предотвратява неговата повторна поява.

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.