Откриване кражба на ток

Електротехниците на elkom-express.bg разполагат със специализирана апаратура и техника за установяване на кражби на ток по електропреносната мрежа. Най-честите места, при които става нерегламентираното включване и съответно кражба са във вътрешната инсталация на сградата, от разклонителна кутия или от външен енергиен източник.

При съмнения от Ваша страна, че някой от съседите Ви се е прикачил към Вашата ел. инсталация и потребява от Вашия ток, се свържете с нашите служители. Ние ще дойдем на адреса и ще замерим подаваното и потребено количество ток. Можем да установим точното място на „кражбата” на електричество, както и на къде се отклонява.

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.