Преместване на бойлери

Монтаж на бойлери

За преместването са необходими електротехник и водопроводчик, които да извършат безопасното и сигурно демонтиране и ако се налага отново монтиране на бойлера. В такъв случай е нужно безопасно да се демонтира бойлерът и да се обезопасят всички електро връзки, които го свързват с ел. таблото. След като бойлерът е демонтиран и са обезопасени всичките му електро и ВиК връзки се пристъпва към монтажа на новото му място.

Монтаж

Там се спазват отново всички процедури при монтаж на бойлер – свързване на меките връзки към водопровода, изграждане на ел. табло за управление и свързването му към него, зануляване на бойлера и проверка за утечки. Цялата процедура по преместването на бойлера се извършва изключително професионално, като се спазват всички норми за безопасна работа и безопасно изпълнение.

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.