Преместване на контакти и ключове

Монтаж на ключове и контакти

След извършен ремонт и промяна на разположението на мебелите в помещенията имате нужда от контакти на нови места. В такива случаи се свързвайте с електротехниците на elkom-express.bg и те ще преместят контактите и ключовете за осветление. Ние ще изградим нови ел гнезда, където е необходимо и ще монтираме новите контакти качествено и професионално. Нашите служители извършват демонтаж на старите контакти, монтаж на нови контакти и ключове, подмяна на стари конзоли. За преместването на контакти търсете добри електротехници, каквито са всички служители на elkom-express.bg. Разполагаме само със съвременна апаратура, която Ви гарантира отлични резултати в най-кратки срокове. При преместването на контакти и ключове най-важно за нас е да се осигури безопасността на Вас и семейството Ви и цялата процедура се извършва при завишени мерки за безопасност, като внимателно се проверяват, както старите, така и новопоставените контакти.

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.