Ремонт на електро табла

Тъй като електро таблото е един от най-важните компоненти на ел. инсталацията, неговият ремонт трябва да се поверява единствено в ръцете на професионални електротехници. Ако таблото е в неизправност вероятността от токов удар и пожар е много голяма, затова Ви съветваме в момента, в който установите проблема да се свържете с нас, за да можем ние да действаме своевременно.

Благодарение на съвременните уреди и апаратура, с които разполагаме ще отстраним повредата в минимални срокове и ще въведем ел. таблото отново в безопасна експлоатация. Ако има нужда от подмяна на някоя от частите на таблото ние ще я осигурим и ще я монтираме. Оставяйки в наши ръце ел. таблото си, Вие си гарантирате, че ще получите качествен ремонт и професионално изпълнение.

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.