Ремонт на електро инсталации

Професионален ремонт на ел инсталации на жилищни, производствени, бизнес, обществени и търговски сгради. Нашият екип ще отстрани повредите по ел инсталациите, без значение от техния принцип на функциониране.

Ние без проблеми поправяме амортизирани ел инсталации в стари сгради, както и новоизградени инсталации, с ниско качество на изпълнение. Гарантираме Ви, че каквото и да ни възложите ние ще оправдаем доверието Ви и след нашата намеса ще имате перфектно функционираща ел инсталация.

Ремонт на електро инсталации

е широко понятие и е трудно да се впиши в норми. Но в случаи но непредвиден ремонт и наличие на авария е трудно диагностицирането на самата повреда, което всъщност показва професионализма но електротехника и познанията му в областта на ел. инсталациите и ел. мрежи.

Най-често срещаните планови ремонтни дейности са подмяна на електрическо табло, подмяна на ел.кабели, подмяна на контакти и превързване на разклонителни кутии, монтаж на ел. ключове и осветителни тела.

При аварийни ремонти се срещат нагорели електрически контакти от претоварване, нагорели кабели, прекъснати електрически връзки, нагорели клеми, паднали автоматични предпазители, къси съединения, повреди в ел.табла и повредено осветление. Разполагаме със всички необходими материали и имат практическият опит натрупан с годините за да се справят безупречно с всяка ел. авария попаднала като задача пред екипа на фирмата.

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.