Ремонт на стълбищно осветление

Ремонт на стълбищно осветление

Нашите професионални електротехници ремонтират стълбищно осветление в жилищни, бизнес и обществени сгради. Осигуряваме и поддръжка на стълбищно осветление, за да не се стига до нужда от поправка. Можем без проблеми да преработим стълбищното осветление и от стандартно осветление с реле да се премине към осветление с датчици за движение.

Това е най-доброто, което можете да направите за сградата, в която живеете или работите. Стълбищното осветление, регулирано от датчици е модерно решение за осветяване на коридорите и стълбищата в жилищни кооперации и бизнес сгради. По този начин се реализира енергоспестяване и се осигурява постоянно осветление, когато има човек на стълбището.

Датчиците регистрират всичко в обхват от 360 градуса и осветлението се включва веднага щом установят движение. Сред най-често търсените услуги от нашите електротехници са:
– смяна на фасунги на стълбищно осветление
– добавяне на нов лампен изход
– смяна на релета
– откриване на късо съединение
– подмяна на автоматични предпазители

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.