Скрито осветление

Монтаж на осветителни тела и прожектори

Това може би е разпространения и актуален ефект на сухото строителство. Намира широко приложение при проектите за по-модерна визия. Може да се прилага на стени и тавани или комбинация от двете.

Използването му подчертава разликите в нивата, акцентира върху зони в помещението, увеличава ефекта на фигуративните окачени тавани или декоративните преградни стени. Разнообразието на цветове (над 1 000 000 цвята) позволява по-голяма свобода и възможност за избор при комбиниране с цветовата гама на боите, мазилките или тапетите в помещението.

Наличието на фигури със скрито осветление не означава задължително “голямо слизане” на тавана – възможно е да се направи скрито осветление с 4 см. слизане от основния таван или стена.

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.