Смяна крушки със светодиоди

Смяна крушки със светодиоди

Предлагаме Ви ново поколение осветителни тела, които ще Ви накарат да изхвърлите всички крушки и да се замислите за преустройство на осветителната си система. Светодиодите отдавна са затвърдили позициите си на идеални светлинни индикатори, заради дългия си експлоатационен живот, минимален разход на електроенергия и слабо отделяне на топлина. В последните години те определено изпреварват стандартните крушки, като предпочитан източник на светлина.

LED Осветление

Светодиодното осветление позволява голяма свобода при използването му- подходящо е за създаване на светлинни ефекти, включващи промяна на цвета на светлинния фон. За подмяната на старите Ви осветителни тела със светодиодно осветление се свържете с електротехниците на elkom-express.bg, които ще извършат всичко качествено и професионално. При нужда от по-специфично и атрактивно осветление в помещението, нашите служители ще се погрижат да Ви дадат компетентен съвет и становище за различните варианти на изпълнение.

Икономия

Чрез светодиодното осветление си спестявате доста разходи, както от средствата за подмяна на често изгарящата крушка с нажежаема нишка, така и от намаленото потребление на електричество.

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.