Смяна на витлови предпазители

Препоръчваме на нашите клиенти да подменят витловите предпазители с автоматични прекъсвачи. Витловите предпазители са широко разпространени в миналото, но в сегашните условия са неефективни и дори опасни. При тях след регистриране на проблем по ел инсталацията, стопяемата жичка, която е в основата им изгаря и прекъсва електричеството.

Много често хората се опитват да я поправят, като слагат допълнително жица, което е изключително опасен процес, можещ да доведе до сериозна повреда в ел инсталацията. Подмяната на витловите предпазители с автоматични прекъсвачи е най-доброто, което можете да направите за Вашата ел инсталация, ако искате да сте спокойни, че тя ще функционира безопасно.

Тази смяна не може да бъде извършвана от всеки, а само от професионални електротехници. Чрез смяната на витловите предпазители ще гарантирате безопасността, както на уредите си, така и на цялото Ви семейство.

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.