Смяна на захранващи кабели

Смяна на захранващи кабели. Професионалните електротехници от elkom-express.bg извършват услуги по подмяна на захранващи кабели за жилища, магазини, заведения и всякакви други постройки.

Когато се случи аварийна ситуация с промяна на консумираната мощност или остарял кабел, е необходимо да се свържете с работните ни групи. Уповавайки се на факта, че всеки наш екип е оборудван с най-добрите машини и уреди за смяната на кабели, ние вярваме, че всеки клиент ще остане доволен от качеството на работа.

Електро услуги

Нашата фирма има амбицията да бъде водеща в сферата на ел услугите у нас и това ни кара да предлагаме още по-широк спектър от дейности. Всеки настоящ или бъдещ потребител на elkom-express.bg трябва да знае, че уменията и знанията на техниците ни са на високо европейско ниво.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване за смяна на захранващи кабели напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.