Завършени обекти

Монтаж на алуминиеви радиатори Обект 749 – ж.к.Хиподрума

Монтаж на алуминиеви радиатори Обект 749 – ж.к.Хиподрума

Доставка и монтаж на алуминиеви радиатори DESIDERYO, термовенили, секретни кранове, кит комплекти, регулируеми конзоли, адаптори, свръзки и тръби. Източване на абонатната станция до необходимото ниво според етажа.

Монтаж на алуминиеви радиатори Обект 1289 – ул.Бачо Киро

Демонтаж на чугунени радиатори, доставка и монтаж на алуминиеви радиатори GLOBAL VOX, термовенили, секретни кранове, кит комплекти, конзоли, адаптори, свръзки и тръби. Източване и пълнене на абонатната.

Монтаж на хромирана лира Обект 1321 – бул. Джеймс Баучер

Монтаж на хромирана лира Обект 1321 – бул. Джеймс Баучер

Монтаж на хромирана лира. Комплектоване на лирата, пробиване на дупки в плочките. Свързване към полипропиленови тръби ф16. Монтаж на хромиран термовентил и хромиран секретен кран.

АЛУМИНИЕВА ЛИРА CAYMAN БЯЛА

Монтаж на алуминиева лира Обект 1648 – ул. Чаталджа

Монтаж на алуминиева лира CAYMAN бяла. Комплектоване на лирата, пробиване на дупки в плочките. Свързване към полипропиленови тръби ф16. Монтаж на термовентил HONEYWELL и секретен кран. Поставяне на хромирани капачки скриващи дупките на тръбите в плочките.

Монтаж на алуминиеви радиатори Обект 1655 – ул.Богдан

Демонтаж на чугунени радиатори, доставка и монтаж на алуминиеви радиатори GLOBAL MIX, термовенили, секретни кранове, кит комплекти, конзоли, адаптори, свръзки и тръби. Източване и пълнене на абонатната.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Завършени обекти

Завършени обекти