Стабилизатор на тяга Tigex 100

Стабилизатор на тяга Tigex 100

Димните стабилизатори на тяга намалят риска от кондензация в комина. Tigex 100 е проектиран да уплътнява херметично, да предпазва от пропускане на димни газове при свръх налягане, което обикновено се наблюдава при пуск на горелката.

Монтира се с помощта на различни адаптери, които са решения за кръгли, еднослойни тръби, изолиращи Т-тръби и други. Размер ф108 и адаптери за размери от ф80 до ф 120. За котли до 25kW и комин до 8 метра.

Стабилизатор на тяга Tigex 100
Стабилизатор на тяга Tigex 100

Инсталация

При инсталация с подвижен адаптер трябва да се използва уплътнение от негорим материал. При трайни инсталации, адаптерът трябва да бъде уплътнен към тръбата за отвеждане на газове с кит за котли. Монтира се с рамо в хоризонтална позиция и корпус във вертикална позиция.

Настройката

Стабилизаторът на тяга ще се отваря до различни степени в зависимост от настройката и наличната тяга в комина. Тягата ще варира в зависимост от конструкцията на комина, атмосферните условия или от това дали котелът работи или не.

Тъй като условията за тяга ще варират значително при различните инсталации, е необходимо да се определя под налягането и необходимостта от вентилация, за всеки случай поотделно.

Инструкция за монтаж и експлоатация

Tigex 100
Tigex 100

Осигуряваме професионална и компетентна помощ за монтаж, свързване, инсталиране и настройка.

Осигуряваме експресен монтаж за София и близките райони.

Гаранция 24 месеца | Безплатна доставка за София

Препоръчани продукти

Алуминиеви радиатори Лири за баня Термовентили Стайни термостати Котли
Алуминиеви радиатори Лири за баня Термовентили Стайни термостати - жични, безжични, интернет Котли
Пелетни камини Окомплектовка за радиатори Окомплектовка за отопление Нагреватели за радиатори и лири Системи за управление и контрол
Пелетни камини с водна риза Окомплектовка за радиатори Окомплектовка за отопление Нагреватели за радиатори и лири Системи за управление и контрол

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки

Стабилизатор на тяга Tigex 100