Стабилизатор на тяга Tigex 150

Димните стабилизатори на тяга намалят риска от кондензация в комина. Tigex 150 е проектиран да уплътнява херметично, да предпазва от пропускане на димни газове при свръхналягане, което обикновено се наблюдава при пуск на горелката. Монтира се с помощта на различни адаптери, които са решения за кръгли, еднослойни тръби, изолиращи Т-тръби и други. Размер ф150 и адаптери за размери от ф130 до ф 250. За котли до 100kW и комин до 15 метра.

При инсталация с подвижен адаптер трябва да се използва уплътнение от негорим материал. При трайни инсталации, адаптерът трябва да бъде уплътнен към тръбата за отвеждане на газове с кит за котли. Монтира се с рамо в хоризонтална позиция и корпус във вертикална позиция. Стабилизаторът на тяга ще се отваря до различни степени в зависимост от настройката и наличната тяга в комина. Тягата ще варира в зависимост от конструкцията на комина, атмосферните условия или от това дали котелът работи или не. Тъй като условията за тяга ще варират значително при различните инсталации, е необходимо да се определя подналягането и необходимостта от вентилация, за всеки случай поотделно.

Всички пелетни горелки са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.