Нагреватели за лири


Нагреватели за лири Thermostyle произведени от Сини Инвест Сърбия. Различни цветове ( бял, хром и черен), мощности от 300W до 2000W. Подходящи за алуминиеви лири, стоманени и хромирани лири с мощности от 300W до 900W. По високите мощности от 1200,1500 и 2000W са подходящи за алуминиеви радиатори и чугунени радиатори. Създадени по висока технология и съверменни електронни елементи. Компактни размери. Регулиране на мощността – степени от 1 до 7. Защита против замръзване на радиатора. Терморегулатор по стайна температура и терморегулатор по темпертатура на водата. Монтаж без разширителен съд. Присъединителна резба 1/2“. Икономични и надеждни нагреватели за радиатори Thermostyle осигуряват комфорт и постоянна температура с помещението. Индикатор за включен нагревател и плавно регулиране на мощноста. Гаранция 24 месеца.


Thermostyle бял


Thermostyle хром


Thermostyle черен


Даркон


Heatpol


CINI

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.Магазин

Всички нагреватели за лири предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.