Нагреватели за лири

Нагреватели за лири THS произведени от Сини Инвест Сърбия. Различни цветове ( бялхром и черен), мощности от 300W до 2000W. Подходящи за алуминиеви лири, стоманени и хромирани лири с мощности от 300W до 900W. Нагреватели за лири Даркон от 300 до 900W с фиксирана мощност, без терморегулатор.

Нагреватели за радиатори

По високите мощности от 1200, 1500, 1800, 2000, 2100 и 2400W са подходящи за алуминиеви радиатори и чугунени радиатори. Създадени по висока технология и съверменни електронни елементи. Компактни размери. Регулиране на мощността – степени от 1 до 7. Защита против замръзване на радиатора. Терморегулатор по стайна температура и терморегулатор по темпертатура на водата. Монтаж без разширителен съд. Присъединителна резба 1/2“. Икономични и надеждни нагреватели за радиатори THS осигуряват комфорт и постоянна температура с помещението. Индикатор за включен нагревател и плавно регулиране на мощноста. Гаранция 24 месеца.

Нагреватели за лири

Нагреватели Thermal Trend

Нагреватели за лири

Нагреватели THS бял

Нагреватели за лири

Нагреватели THS хром

Нагреватели за лири

Нагреватели THS черен

Нагреватели за лири Даркон

Нагреватели Даркон

Запитване за нагреватели за лири

При запитване за нагреватели напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Нагреватели за лири

Нагреватели за лири

Магазин

Всички нагреватели предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки

Нагреватели за лири