Нагреватели за лири

Нагреватели за лири THS произведени от Сини Инвест Сърбия. Различни цветове ( бял, хром и черен), мощности от 300W до 2000W. Подходящи за алуминиеви лири, стоманени и хромирани лири с мощности от 300W до 900W. Нагреватели за лири Даркон от 300 до 900W с фиксирана мощност, без терморегулатор.

Нагреватели за радиатори

По високите мощности от 1200, 1500, 1800, 2000, 2100 и 2400W са подходящи за алуминиеви радиатори и чугунени радиатори. Създадени по висока технология и съверменни електронни елементи. Компактни размери. Регулиране на мощността – степени от 1 до 7. Защита против замръзване на радиатора. Терморегулатор по стайна температура и терморегулатор по темпертатура на водата. Монтаж без разширителен съд. Присъединителна резба 1/2“. Икономични и надеждни нагреватели за радиатори THS осигуряват комфорт и постоянна температура с помещението. Индикатор за включен нагревател и плавно регулиране на мощноста. Гаранция 24 месеца.

Запитване за нагреватели за лири

При запитване за нагреватели напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Нагреватели за лири

Нагреватели за лири

Магазин

Всички нагреватели предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки

Нагреватели за лири